به همت ستفا استان مرکزی صورت می گیرد؛

اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۲ کد : ۶۸۹۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی همزمان با ۲۲ استان کشور در راستای اشتغال شش هزار زن سرپرست خانوار اجرا می شود.
اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، توافقنامه اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در 23 استان کشور ، 14 اردیبهشت‌ماه در راستای اشتغال شش هزار زن سرپرست خانوار بین وزیر کار، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و رئیس جهاددانشگاهی در پژوهشکده فرهنگ و هنر و معماری مبادله‌ شد.

این مراسم با حضور معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، دکتر طیبی رئیس جهاددانشگاهی، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، مدیرستفا استان و جمعی از مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.

شایان ذکر است؛ سهم استان مرکزی در اجرای این طرح ملی،140 نفر جهت اشتغال زنان بی سرپرست خانوار می باشد که در سال جاری به همت ستفا استان مرکزی اجرا خواهد شد.