به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۱:۰۰ کد : ۷۴۹۶ معاونت آموزشی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور، سمینار آموزشی تشکیل تعاونی های دانشجویی با محوریت فعالیت های نوآورانه برگزار شد.

حیدری مسئول اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان محلات در این سمینار آموزشی گفت: فراهم آوردن شرایط و امکانات کاربری برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل یکی از اهداف تشکیل تعاونی هاست.

وی ادامه داد: با تشکیل تعاونی ها از تمرکز و جمع شدن ثروت در دست افراد و گروه‌های خاص پیشگیری می شود و این امر برای تحقق عدالت اجتماعی در جامعه ضروری است.

حیدری اظهار داشت: تشکیل تعاونی ها در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و بخشی از فرایند خصوصی سازی در جامعه باید انجام پذیرد چرا که جلوگیری از کارفرمای مطلق شدن دولت بخشی از اهداف درنظر گرفته شده برای تشکیل تعاونی ها می باشد.

این سمینار با جلسه پرسش و پاسخ پیرامون موضوع پایان پذیرفت.