حضور ریاست جهاد دانشگاهی در مراسم ۸ مسجد ، ۸ شب آسمانی

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۸ کد : ۸۱۰۵ معاونت فرهنگی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی به همراه پرسنل جهاد دانشگاهی در مراسم ۸ مسجد ، ۸ شب آسمانی شرکت نمود.
حضور ریاست جهاد دانشگاهی در مراسم ۸ مسجد ، ۸ شب آسمانی

بر اساس این گزارش هم‌زمان با ماه مبارک رمضان، طرح فرهنگی، خدماتی «۸ مسجد، ۸ شب آسمانی» توسط تعدادی از نهادها و ادارات کلانشهر اراک ، با مشارکت خادمیاران رضوی در حال برگزاری است.

خادمیاران رضوی در قالب این طرح فرهنگی، خدماتی ضمن مشارکت در برپایی سفره ساده افطاری و برگزاری مسابقات فرهنگی و اهدای محصولات متبرک رضوی فضای امام رضایی را در شب‌های ماه مبارک رمضان برای مردم روزه‌دار ایجاد می‌کنند.

طرح ویزیت رایگان نیازمندان روزه‌دار شهرستان اراک توسط کانون خادمیاری سلامت این دفتر نمایندگی در روزهای فعالیت فرهنگی خدماتی «هشت مسجد ،هشت شب آسمانی» دو ساعت مانده به اذان مغرب) در مساجد مناطق محروم شهرستان برگزار می‌شود.