مسابقه کتابخوانی رمضان ماه فرصت ها

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۶ کد : ۸۱۵۲ معاونت فرهنگی
مسابقه کتابخوانی رمضان ماه فرصت ها

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان  معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی مسابقه کتاب خوانی رمضان ماه فرصت ها ( مجموعه بیانات مقام معظم رهبری ) را ویژه اعضای جهاد دانشگاهی استان برگزار می نماید.

غلامی سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی در گفت و گو با روابط عمومی عنوان کرد : اگر بخواهیم در یک جمله ماه رمضان را معرفی کنیم، باید بگوییم رمضان ماه فرصت ها است، فرصت های فراوانی در این ماه در برابر من و شماست، اگر از این فرصت ها بتوانیم درست استفاده کنیم، یک ذخیره عظیم و بسیار ارزشمندی در اختیار ما خواهد بود. کتاب پیش رو شامل توصیه ها و رهنمود های مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای پیرامون ماه مبارک رمضان می باشد، اشاالله مطالعه این مجموعه به مراتب علمی و معنوی ما دراین ماه پربرکت بیفزاید.