تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و اداره کل استاندارد استان به امضا رسید

۰۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۲ کد : ۸۱۸۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
تفاهم‌نامه همکاری مشترک جهاددانشگاهی و اداره کل استاندارد استان مرکزی به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، به نقل از ایسنا، این تفاهم‌نامه در راستای تقویت هر چه بیشتر تعاملات مشترک بین جهاد دانشگاهی استان مرکزی و اداره کل استاندارد استان مرکزی و لزوم ارتباط موثر و فعال دو مجموعه در زمینه‌های فرهنگی، پژوهشی، تحقیقاتی و آموزشی برای بهره‌گیری از توان و استعدادهای موجود با حضور مسئولان جهاد دانشگاهی و استاندارد استان در دفتر خبرگزاری ایسنا، منعقد شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه و ارتقا سطح همکاری‌ها بین طرفین در تمام زمینه‌های علمی، تحقیقاتی، مهندسی و فناوری، آموزشی، فرهنگی با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین علم از حمایت‌های اداری، ارتباطات، اطلاعات، فنی، تولیدی، نیروی انسانی با تجربه و ... به امضا رسید.

تفاهم‌نامه‌ همکاری مشترک برای مدت سه سال و در هفت ماده به امضای مسعود شهرجری رییس جهاددانشگاهی و مهناز جعفریان مدیرکل استاندارد استان مرکزی رسید.