به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

نمایشگاه تبسم آیینه برگزار شد

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۳ کد : ۸۴۸۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
​​​​​​​نمایشگاه تبسم آیینه، روایتی تصویری از نوجوانی تا ارتحال امام خمینی(ره) به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
نمایشگاه تبسم آیینه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، این نمایشگاه شامل عکس‌هایی کمتر دیده شده از بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی است.

غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در این رابطه گفت: تقویت ارتباط نسل چهارم انقلاب با حضرت امام خمینی(ره) و تبیین آرمان ها و اهداف معمار کبیر انقلاب اسلامی از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

همچنین در این نمایشگاه برای آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان و نسل جوان با آرمان ها و اهداف انقلاب کتاب هایی در زمینه های سبک زندگی امام خمینی (ره)، انقلاب اسلامی و ... به نمایش گذاشته شده است. این نمایشگاه یکشنبه و دوشنبه 12 و13 خرداد ماه در دانشگاه اراک، ساختمان جهاددانشگاهی دایر خواهد بود.