بازدید گروه جهادی جهادگران دانشگاهی از خانواده های محروم شهرستان اراک

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۱:۱۸ کد : ۸۶۸۲ معاونت فرهنگی
گروه جهادی جهادگران دانشگاهی با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی از سه خانواده محروم شهرستان اراک بازدید نمودند.
بازدید گروه جهادی جهادگران دانشگاهی از خانواده های محروم شهرستان اراک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در روز دوشنبه 20 خرداد ماه 98 ، گروه جهادی جهادگران دانشگاهی سازمان دانشجویان استان مرکزی به همراه شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی از سه خانواده محروم شهرستان اراک بازدید به عمل آورد.

در این دیدار ضمن  گفت و گو و اطلاع از مسائل خانواده های محروم ،قول مساعد در جهت پیگیری مسائل و حل مشکلات داده شد.

لازم به ذکر است : گروه جهادی جهادگران دانشگاهی با هدف خدمت رسانی به نیازمندان و محرومین ساکن در مناطق کمتر توسعه یافته استان و کشور در عرصه های مختلف عمرانی، فرهنگی، اشتغال، پزشکی، سلامت و آموزشی با حضور دانشگاهیان از جمله اساتید ، دانشجویان و کارکنان ایجاد گردیده است.