انتصاب رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی به عضویت کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان

۰۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۸ کد : ۹۰۵۳ اخبار عمومی تاپ خبر
طی حکمی مسعود شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی به عضویت کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد د انشگاهی استان مرکزی، بهروز اکرمی معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی و رئیس ستاد انتخاباتی استان مرکزی  در حکمی مسعود شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی را به عنوان عضو کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان منصوب کرد.

در این حکم آمده است : امید است با اتکال به خداوند متعال و با اشراف کامل به قوانین و مقررات ، رعایت اصل بی طرفی و رازداری و هماهنگی کامل با مسئولین مربوطه در اجرای این امر خطیر موفق و موید باشید.