نشست هم اندیشی مدیرکل آموزش وپرورش استان مرکزی و رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۶ کد : ۹۱۹۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
نشست هم اندیشی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی برگزار شد

.به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، نشست هم اندیشی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیرکل آموزش و پرورش استان 10 تیرماه در راستای اجرای طرح "اپلیکیشن سرویس مدارس"  به همت ستفا استان مرکزی برگزار شد.

مهندس مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن تشریح فعالیت های علمی و پژوهشی این نهاد انقلابی، اساس فعالیت های جهاددانشگاهی را پژوهش محور عنوان کرد و افزود: انجام پژوهش های کاربردی جهت رفع مشکلات اجتماعی، فرهنگی، پژوهشی و ... از رویکردهای این نهاد است.

وی افزود: جهاد دانشگاهی استان در راستای ایجاد فرصت های اشتغال نوین، مرکز نوآوری کسب و کار اینترنتی را راه اندازی کرده است.

شهریار فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در این نشست از طرح اپلیکیشن هوشمندسازی مدارس استقبال کرد.

فاطمه غنی پور مدیر ستفا استان مرکزی در ادامه به تشریح فعالیت های دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان پرداخت.

سیدرضا حسینی مجری و مسئول واحد فناور طرح اپلیکیشن هوشندسازی مدارس مستقر در مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز در ادامه به تشریح امکانات این سامانه پرداخت.