برگزيدگان جشنواره «حركت» در استان مركزي معرفي شدند

دبير جشنواره حركت در استان مركزي از انتخاب 3 اثر برگزيده مراكز آموزش علمي كاربردي استان در جشنواره درون دانشگاهی حركت خبر داد.

به گزارش اداره روابط عمومی؛ مهندس مسعود شهرجردي، دبير جشنواره حركت در استان مركزي، اظهاركرد: جشنواره حركت در سه بخش رقابتي انجمن علمي فعال، انجمن علمي خلاق و دانشگاه برگزيده برگزار مي شود كه هر بخش شامل حوزه هاي رقابتي مختلفي است.

وي اظهار كرد: در حوزه اختراع، ابتكار و نوآوري «دستگاه هوشمند سازي موتورخانه هاي مدارس و ادارات» از مركز آموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي اراك، در حوزه انجمن علمي دانشجويي برگزيده «انجمن علمي حقوق قوه قضائيه اراك» و در حوزه ترويج «همايش تحولات آئين دادرسي كيفري انجمن حقوق قوه قضائيه اراك» حائز رتبه برگزيده جشنواره درون دانشگاهی حركت شدند.

شهرجردي در ادامه شناسايي انجمن علمي دانشجويي موفق و تقدير از فعالان اين انجمن ها، انعكاس فعاليت هاي الگو و موفق، ايجاد تحرك توام با جهت دهي فعالتي هاي انجمن هاي علمي دانشجويي، ايجاد زمينه به منظور هم افزايي انجمن هاي علمي دانشجويي از طريق تجارب موفق و ايجاد بستر مناسب به منظور آشنايي صاحبان صنايع و معادن، حرف و مشاغل، سازمان هاي دولتي و غيردولتي با ظرفيت ها و توانمندي هاي انجمن هاي علمي دانشجويي را از جمله اهداف اين جشنواره بيان كرد.

اين مقام مسئول در پايان خاطرنشان كرد: مرحله استاني جشنواره حركت اواخر خردادماه به ميزباني مركز آموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي اراك برگزار شد.