گراميداشت ارتحال امام(ره) و افطاري

شهر رمضان الذي انزل فيه القران

ماه رمضان،ماهي است كه در آن قرآن فروفرستاده شده است.(سوره بقره ؛آيه 185 )

سلام بر رمضان و سلام بر ميهمانان ماه خدا:

ماه رمضان با فضيلت ترين و با بركت ترين ماهها است.ماهي كه خداوند متعال درهاي رحمت خويش را بر بندگانش مي گشايد و كلام او كه كامل ترين برنامه هدايت و سعادت انسان است،در اين ماه بر پيامبر عظيم الشان اسلام نازل شده است.بي ترديد روزه داري در ماه مبارك رمضان ،تنها ماهي كه نام آن در قرآن كريم آمده است و از آن با نام مهماني خداوند ياد مي شود، همچون ديگر اصولي كه در دين مبين اسلام بر آنها تاكيد شده است فرصتي مغتنم براي بازگرداندن تعادل و سلامت به بدن و اصلاح شيوه هاي نادرست زندگي است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛  در آستانه ارتحال بنيان گذار انقلاب اسلامي ايران حضرت امام خميني(ره)، مركز علمي كاربردي جهاد دانشگاهي نيم ور مراسمي جهت تجديد ميثاق با آرمان هاي والاي آن بزرگ مرد برگزار نمود.

دانشجويان ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي قيام خونين 15 خرداد و پاسداري از نظام اسلامي و رهاورد عظيم آن ولايت فقيه، ميثاق و پيمان خود را با  آرمان هاي بلند امام (ره) و مقام معظم رهبري تجليل نمودند.

در اين مراسم كه با حضور دانشجويان و پرسنل مركز نيم ور همراه بود زيارت پرفيض عاشورا توسط مداحان اهلبيت  قرائت گرديد و با نثار فاتحه و صلوات روح بلند آن بزرگ مرد تاريخ را گرامي داشتند.

در ادامه از روزه داران ماه ضيافت الهي پس اداي فريضه مغرب و عشاء به صرف افطار را ادا گرديد.

اين مراسم روز چهارشنبه مورخ 10/3/1396 برگزار گرديد.