نشست مشترك با رئيس پارك علم و فناوري استان مركزي

نشست رئيس جهاد دانشگاهي استان مركزي با رئيس پارك علم و فناوري استان مركزي

پيرو هماهنگي هاي بعمل آمده صبح امروز بيستم خرداد ماه نشست مشتركي بين روساي جهاد دانشگاهي استان مركزي و پارك علم و فناوري استان مركزي برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛  مهندس محمدرضا آقاجاني مدير سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهي استان مركزي ضمن اعلام اين خبر افزود : بر اساس هماهنگي هاي فيمابين اين نشست امروز در محل پارك علم و فناوري استان با حضور دكتر سيد جعفر نظام دوست رئيس جهاد دانشگاهي استان مركزي و دكتر محمد رفيعي رئيس پارك علم و فناوري استان مركزي برگزار گرديد . آقاجاني يادآور شد : در اين جلسه ابتدا دكتر محمد رفيعي گزارشي را در خصوص وضعيت فعلي پارك علم و فناوري استان وتعداد شركت ها ، واحد هاي فناورو شركت هاي دانش بنيان كه در اين پارك مشغول فعاليت هستند را ارائه نمودند.

وي جايگاه پارك و علم و فناوري را بعنوان يك عامل اصلي در بسط و توسعه استان مركزي و شهرستان اراك را مورد اشاره قرار داد و علاقه مندي خود را جهت همكاري با دانشگاه ها و مراكز علمي و جهاد دانشگاهي با توجه به زير ساخت هاي پارك اعلام نمود و خواستار همكاري هاي قيمابين جهاد دانشگاهي استان مركزي و پارك علم و فناوري شد .

در ادامه دكتر سيد جعفر نظام دوست رئيس جهاد دانشگاهي استان مركزي ضمن تبريك انتصاب ايشان به سمت رياست پارك به معرفي جهاد دانشگاهي و حوزه هاي فعاليت اين نهاد پرداختند . وي در ادامه ضمن معرفي ظرفيت هاي جهاد دانشگاهي استان در حوزهاي درمان و تحقيقات ناباروري، گروههاي پژوهشي، فرهنگي، آموزشي و تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان و مركز رشد واحدهاي فناور محلات و نيم ور به فعاليت هاي پاركهاي علم و فناوري جهاد دانشگاهي در كرمانشاه و البرز به عنوان ديگر ظرفيتهاي اين نهاد اشاره نمودند.

در ادامه مهندس محمدرضا آقاجاني ضمن تبريك به لحاظ انتصاب دكتر محمد رفيعي به سمت رياست پارك در استان مركزي به فعاليت هاي سازمان ستفا در برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهي اشاره نموده و محورهايي را كه در راستاي سياستهاي پارك مي باشد مورد تاكيد قرار دادند .ايشان در ادامه خواستار مشاركت پارك در زمينه برگزاري فعاليت هاي ترويجي و هدايت بيشتر شركت ها به سمت دانش بنيان شدن به عنوان يكي از راههاي موفقيت كشور و تحقق اقتصاد مقاومتي گرديدند.
خاطر نشان مي سازد در پايان اين نشست مقرر گرديد تفاهم نامه همكاري مشترك ميان جهاد دانشگاهي و پارك علم و فناوري استان منعقد گردد.