دفاع از طرح پژوهشي بررسي بررسي مقايسه اي معيارهاي انتخاب همسر و علل طلاق در شهر اراك

دفاع از طرح پژوهشي بررسي مقايسه اي معيارهاي انتخاب همسر و علل طلاق در شهر اراك  در كارگروه بانوان استانداري مركزي
جلسه كارگروه خانواده و امور بانوان به رياست معاون محترم سياسي و امنيتي استاندار در تاريخ 11/3/96  در محل استانداري مركزي برگزار گرديد. در اين جلسه يافته­ها و نتايج طرح پژوهشي بررسي مقايسه­اي معيارهاي انتخاب همسر و علل طلاق كه در گروه پژوهشي توسعه اجتماعي جهاد دانشگاهي واحد استان مركزي انجام شده بود ارائه گرديد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛  شهبازي به عنوان مجري علمي اين طرح پژوهشي بيان نمود كه اين طرح در 5 بخش جداگانه تهيه شده است و در هر يك از اين بخش ها سعي شده است، چرايي روند رو به گسترش طلاق از يك رويكرد خاص به شيوه علمي بررسي شود. به همين منظور ضمن طبقه بندي و بررسي و تحليل اطلاعات موجود در حوزه علل طلاق در يك بازه 5 ساله، علل موثر بر طلاق در سال 1395 در شهر اراك تبيين جامعه شناختي شده است . همچنين دستيابي به الگوي انتخاب همسر در بين چهار نسل متوالي از سن 15 تا 65 و بررسي رابطه طلاق با برخي از شاخص­هاي توسعه در حوزه مطالعات خانواده از ديگر بخش­هاي اين مطالعه عنوان شده است.
در ادامه مهدي مباركي معاون پژوهشي جهاد دانشگاهي واحد استان مركزي ضمن اشاره به قابليت تبديل شدن اين طرح پژوهشي در قالب كتاب، خاطر نشان شد  جهاد دانشگاهي آمادگي برگزاري نشست­هاي تخصصي چندگانه براي كارشناسان مجري در دستگاه­هاي متولي با هدف ارتقاء كيفي فعاليت­ها بر اساس نتايج و پيشنهادات حاصل از اين طرح را دارد.