نشست «اعتياد و راهكارهاي مقابله»

نشست «اعتياد و راهكارهاي مقابله» در ايكناي مركزي برگزار شد

نشست تخصصي «اعتياد و راهكارهاي مؤثر مقابله با آن» به همت ايكنا استان مركزي با حضور كارشناسان و متوليان پيشگيري و مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مركزي، نشست تخصصي «اعتياد و راهكارهاي مؤثر مقابله با آن» به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر، امروز، شنبه ۱0 تيرماه به همت ايكنا، با حضور نبي‌اله شاه محمدي، دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، سرهنگ احمدرضا چگيني، رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر فرماندهي انتظامي، زهرا فرجي، مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري، كيانوش اميني، معاون امور پيشگيري اداره‌كل بهزيستي، ميلاد مشايخي، كارشناس پيشگيري از اعتياد بهزيستي استان مركزي، حميد سپهري‌راد، مدير خانه سازمان‌هاي مردم نهاد استان در سالن جلسات ايكنا برگزار شد.

ميزان اثر بخشي فعاليت‌هاي حوزه پيشگيري، جايگاه و نقش سازمان‌هاي مردم نهاد در فعاليت‌هاي تخصصي اعتياد، بررسي سند اعتياد بانوان، شاخص‌هاي اثر بخشي كمپين‌هاي مبارزه با مواد مخدر، بيمار يا مجرم شناختن فرد معتاد در چرخه مبارزه با مواد مخدر، از مباحث اين نشست بود.

نقش نشاط اجتماعي در كاهش اعتياد، بررسي الگوهاي موفق مبارزه با مواد مخدر، زنانه شدن اعتياد، بررسي اثر بخشي برخوردهاي سلبي همچون اعدام در مبارزه با مواد مخدر، از ديگر مباحث اين نشست بود.