کارگاه آموزشی الگوهای نوین ارزیابی و اثربخشی برنامه آموزشی

با حضور مهندس محمد کیا مدیرکل دفترنیازسنجی و پروژه یابی معاونت اموزشی  جهاددانشگاهی کارگاه آموزشی  لگوهای نوین ارزیابی و اثربخشی برنامه آموزشی ویزه مدیران و کارشناسان آموزش دستگاه های اجرایی استان مرکزی برگزار شد. به گزارش اداره روابط عمومی جهاددانشگاهیاستان مرکزی، محمد رضا آقاجانی معاون آموزشی جهاددانشگاعی ضمن اعلام این خبر افزود در راستای تحقق برنامه ششم توسعه  جهاددانشگاهی در حوزه معاونت آموزشب  این واحد کارگاه لگوهای نوین ارزیابی و اثربخشی برنامه آموزشیدر جهاددانشگاهی استان مرکزی ویزه مسئولین آموزش دستگاه های اجرایی استان برگزار گردید.

در ابتدای این کارگاه مهندس آقاجانی معاون آموشی واحد ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین اظهار  داشت : باتوجه به اهمیت اموزش در سازمانها و وجود دلایلی از جمله ناکافی بودن اموزش کلاسیک . تغییرات تکنولوژی . بهبود عملکرد سازمانها و تشکیل سازمانهای یادگیرنده و همچنین توجه به اموزشهای تخصصی در سازمانها و ادارات در برنامه های اموزشی این واحد نشست هم اندیشی مسوولین اموزشی سازمانها. ادارات و شرکت ها در معاونت اموزشی استان مرکزی در حال برگزاری است. از دیگر برنامه های این نشست برگزاری کارگاه اموزسی الگوی نوین ارزیابی و اثر بخشی برنامه آموزشی توسط آقای مهندس کیا مدیر کل محترم نیازسنجی و پروژه یابی معاونت آموزشی می باشد.

قابل ذکر است که این کارگاه با شرکت بیش از 35 نفر از مدیران و کارشناسان فعال  در حوزه آموزش دستگاه های اجرایی استان روز چهارشنبه 14 تیرماه سال جاری در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار گردید.