جهاددانشگاهی الگویی موفق در زمینه فعالیت‌های پژوهشی برای دیگر نهادهاست

مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس استان مركزي گفت: جهاد دانشگاهی الگویی موفق در زمینه فعالیت های پژوهشی برای نهادهای دیگر است .

مصطفی مشایخی در جریان بازدید رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی از اداره کل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس استان مركزي، با تشريح وظايف اين بنياد و توضيح در مورد پروژه هاي در دست انجام، خواستار همكاري پژوهشي و فرهنگي با جهاددانشگاهي استان شد .

مشایخی به محورهای سه گانه اساس‌نامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با حفظ آثار منقول و غیرمنقول دفاع مقدس، حفظ و نگهداری اسناد مکتوب دوران دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت، ایثار، جهاد و شهادت سه اصل اساسی مجموعه بنیاد است که توجه به این موارد زمینه نهادینه کردن و انتقال ارزش‌های دوران هشت سال رشادت و ایثار را فراهم می‌کند .

در ادامه این جلسه سیدجعفر نظام دوست رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: تلاش می کنیم ارتباطات بین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و جهاد دانشگاهی بیشتر شود که این امر خود باعث تقویت برنامه های فرهنگی و پژوهشی هر دو دستگاه خواهد شد .

نظام دوست ضمن اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی جهت تعامل با اداره کل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس استان مركزي، بر استفاده از ظرفيت هاي فرهنگي جهاددانشگاهي بخصوص خبرگزاري های ايسنا و ايكنا و معرفي فعاليت هاي بنياد و فعاليت هاي در حال انجام در راستاي معرفي بيشتر به مردم تاكيد كرد .

در ادامه رئیس نهاد و اعضای معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی استان مرکزی از مركز اسناد و فرآيند جمع آوري آثار دفاع مقدس شامل، عكس، فيلم، اسناد مكتوب و وصيتنامه های شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی بازديد و از نزديك با نرم افزارهاي مربوطه و فعاليت هاي اين حوزه آشنا شدند .