جهاددانشگاهی استان مرکزی و مجتمع خدمات فناوري دانشگاه صنعتي شريف تفاهمنامه همکاری امضا می کنند

جهاد دانشگاهی استان مرکزی و مجتمع خدمات فناوري دانشگاه صنعتي شريف تفاهم نامه مشترک همکاری امضا می کنند .

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، اعضای سازمان تجاري‌سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهي استان مركزي از مجتمع خدمات فناوري دانشگاه صنعتي شريف بازدید کردند .

در اين بازديد بهنام طالبي مدير مركز رشد و كارآفريني دانشگاه صنعتي شريف به تشريح فعاليت هاي اين مجتمع پرداخت و ضمن ارائه گزارشي از خدمات مراكز مستقر در اين مجتمع به نحوه فعاليت اين مراكز اشاره کرد .

طالبی گفت: يكي از مهم ترين اهداف اين مجتمع كمك و ياري رساندن به اهداف و سياست هاي دولت، سازمان ها و ادارات و مراكز توليدي است كه در اين راستا تاكنون توانسته ايم با چندين مركز توليدي همكاري لازم و نزديكي داشته و نتايج خوبي را نيز كسب کنیم .

وي افزود: مراکز تحت مجموعه دانشگاه صنعتی شریف از جمله مرکز توسعه خودكفايي دانشگاه صنعتي شريف، مركز ستاك، دفتر توسعه انتقال فناوري و مركز كارآفريني توانسته اند از توانمندي هاي علمي خود استفاده کرده و كمك هاي شاياني در پيشبرد اهداف اين مجتمع داشته باشند .

به گزار شایسنا، محمدرضا آقاجانی مدیر دفتر سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی استان مرکزی هم در این دیدار با اشاره به امضای تفاهم نامه مشترک همکاری بین جهاد دانشگاهی استان مرکزی و مجتمع خدمات فناوري دانشگاه صنعتي شريف در آینده نزدیک، گفت: این بازدید در راستاي تحقق برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهي استان مركزي و استفاده ار تجارب واحدها و مراكز موفق صورت پذیرفته است .

هيات بازديد كننده جهاد دانشگاهی استان مرکزی در پایان، از مراكز مستقر در اين مجتمع بازديد و از توضيحات كارشناسان مراكز در خصوص فعاليت ها و نحوه اجراي آن بهره مند شدند .