رئيس بنياد نخبگان استان مرکزی: جهاد دانشگاهي نهادي علمي و چابك در تمام عرصه هاي كشور است

رئيس بنياد نخبگان استان مرکزی گفت: جهاد دانشگاهي نهادي علمي و چابك در تمام عرصه هاي كشور است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، حامد دیلمی در نشست مشترک با رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی و مدير دفتر سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان این نهاد، افزود: فعاليت هاي جهاد دانشگاهي بسيار خوب و ارزنده است كما اينكه ما جهاد دانشگاهي را يك نهاد علمي و چابك در تمام عرصه ها مي دانيم.

وی ادامه داد: بنياد نخبگان در بحث توانمند سازي نخبگان جامعه وارد عمل شده و تا آنجا كه امكانات و قوانين اجازه دهند از نخبگان حمايت مي شود.

دیلمی تصریح کرد: بنياد نخبگان استان مرکزی تاكنون توانسته است بيش از 300 نخبه را تحت حمايت هاي تسهيلاتي خود درآورد.

وی افزود: با عقد يك تفاهم نامه ميان جهاد دانشگاهي استان و اين بنياد مي توان حركات بسيار خوبي براي قشر نخبه و جامعه علمي استان انجام داد.

وي در ادامه گفت : ما مي توانيم در موضوعاتي همچون توانمند سازي، كارآفريني و اشتغال و در بحث مسائل فرهنگي هم انديشي و جلسات و سمينار هاي خوبي را بصورت مشترك با جهاد دانشگاهي استان برگزار كنيم.

در اين نشست سيد جعفر نظام دوست رئيس جهاددانشگاهي استان  مركزي به مجموعه فعاليتهاي جهاد دانشگاهي در طول سي و هفت سال گذشته در حوزه هاي مختلف آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و اشتغال دانش آموختگان اشاره کرد و گفت: مطابق برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهي، قصد داريم تا با دستگاه هاي اجرايي و علمي كه فعاليتهايي در زمينه هاي آموزش، فرهنگي و پژوهشي دارند همكاري لازم را داشته و در بحث اجراي برنامه هاي مشترك گام هاي اساسي جهت توسعه در بخش هاي مختلف و در بعد استاني و ملي برداريم.

محمدرضا آقاجاني مدير دفتر سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهي استان مركزي هم با تشكر از فعاليت هاي بنياد نخبگان به مباحثي همچون پايه گذاري كانون خلاقيت و شكوفايي، رويدادهاي كارآفريني، تورهاي شغلي، برگزاري جشنواره فيلم كار و همچنين برنامه هاي آموزشي  و مشاوره اي سازمان ستفا اشاره و خواستار برگزاري مشترك اين برنامه ها با مشاركت بنياد نخبگان شد.