نماینده ولی فقیه در استان مرکزی: رسالت اصلی جهاد دانشگاهی کادرسازی برای جهان اسلام است

عضو هیئت‌ رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: آنچه در درجه اول انتظار می‌رود این است که جهاد دانشگاهی باید در تربیت نیروهای مؤمن و انقلابی در دانشگاه‌ها و جامعه نقش‌آفرین باشد و این را رسالت اصلی خود بداند، کشور و جامعه و جهان اسلام به انسان‌های فرهیخته، مؤمن و با اخلاص نیازمند است.
آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، عضو هیئت‌ رئیسه مجلس خبرگان رهبری و نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به ۱۶ مردادماه سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی گفت: مهمترین مسئله برای کشور در حال حاضر و هر شرایط ، کادرسازی و تربیت نیروهای کیفی، مؤمن، متعهد، انقلابی، فداکار، سختکوش، آینده نگر و مجاهد فی‌سبیل‌الله و پایبند به اصول و ارزش‌ها و پاسدار حریم اسلام و قرآن و ولایت و فقه آل محمد(ص) است.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی ادامه داد: اگر این اصل تحقق یابد راه برای تحقق سایر اهداف و آرمان‌ها نیز فراهم خواهد شد والا تمامی زحمات بر باد خواهد رفت. آنچه در درجه اول انتظار می‌رود جهاد دانشگاهی در تربیت نیروهای مؤمن و انقلابی در دانشگاه‌ها و جامعه نقش آفرین باشد و این را رسالت اصلی خود بداند، کشور و جامعه و جهان اسلام به انسان‌های برگزیده، فرهیخته، مؤمن، بصیر، آگاه، مدیر و مدبر، دلسوز، متعهد و با اخلاص نیازمند است. غفلت از این موضوع بستر را برای نفوذ و سلطه دشمنان و فساد و وابستگی و سقوط فراهم می‌کند.
امام جمعه اراک افزود: به نظر اینجانب نباید در هر حال این اصل ارزشمند را فراموش کرد . این موضوع عمود خیمه نظام اسلامی است همانطور که نماز عمود خیمه دین است. بدون تردید هر جا ما انسان‌های با کفایت داشته‌ایم موفق بوده‌ایم و هرجا کار به دست نااهلان و انسان‌های بی‌کفایت افتاده ما ضرر کرده‌ایم .
عضو هیئت‌ رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: شما لبنان امروز را با لبنان ۵۰-۶۰ سال قبل مقایسه کنید و و ضع شیعیان و پیروان اهل‌البیت(ع) را در دو حالت بررسی کنید و نقش علما و رهبران دلسوز و امام موسی صدر و سید مظلوم شهید موسوی و شیخ راغب حرب و در سه دهه گذشته نقش بی‌بدیل مجاهدان راه خدا و در رأس آنان فرزند غیور اسلام آقای سید حسن نصر الله دام عزه را ملاحظه نمایید.البته فداکاری‌ها و ایثار و ایمان و عشق به شهادت را نباید فراموش کرد. نظام اسلامی نیز در سایه رهبری امام راحل و همکاری علما و بزرگان و خون شهیدان پیروز شد .
وی تأکید کرد: یاران بزرگی چون شهید مطهری‌ها، بهشتی‌ها، رجایی‌ها، باهنرها و شهدای محراب و شهیدان هشت سال دفاع مقدس با خون پاک خود درخت جمهوری اسلامی ایران را آبیاری نموده و عزت و سربلندی و استقلال را به کشور عزیزمان تقدیم کردند.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی ادامه داد: مبارزه با هواهای نفسانی و وساوس شیطانی و نفوذ اجانب نیز جزو امور لازمه و بسیار مهم است که در دانشگاه‌ها باید با هرگونه کارهای خلاف و آلودگی و انحراف مخصوصا آلودگی‌های فکری، سیاسی ، فرهنگی و اعتقادی با جدیت مباره و برخورد شود. و به شیاطین و عمال آنها اجازه فتنه‌گری و توطئه و تحریف و تخریب بنیان‌های عمیق اسلامی و ولایی و کشور داده نشود که دشمنان درکمین هستند و برای انحراف افکار جوانان و فرزندان دلیر جمهوری اسلامی ایران برنامه‌ها دارند و خواب‌ها دیده‌اند.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی با تأکید بر فرهنگ سازی برای کار و تلاش و مجاهدت در راه خداوند ادامه داد:  تاکید بر نخبه پروری و واولویت بندی در کارها و انتخاب چند موضوع نقش آفرین و مؤثر در ابعاد گوناگون برای توسعه و پیشرفت و نتیجه گیری و سربلندی کشور و نظام اسلامی و نشان دادن موفقیت دانشگاه‌ها و جهاد دانشگاهی در این رابطه و به عبارت دیگر مسابقه نه در تمامی رشته‌ها بلکه اولویت‌بندی در چند رشته محدود و برنامه‌ریزی و تلاش مضاعف برای به دست آوردن نتایج حاصله و امید دادن به جوانان و دانشگاه‌ها و دانشجویان و مردم که؛ آری ما می‌توانیم از اولویت‌های امروز جهاد دانشگاهی است.
عضو هیئت‌ رئیسه مجلس خبرگان رهبری در پایان تأکید کرد: در حقیقت آنچه جهاد دانشگاهی باید به آن توجه کند اهم و مهم کردن در کارها و تحصیلات عالیه و فن آوری‌های نوین و تربیت انسان‌های اندیشمند و پرورش استعدادهای مایه امید و وفادار و خدمتگزار است امید آنکه روز به روز شاهد شکسته شدن بن بست‌های ساختگی و تحمیلی بیگانگان و پیشرفت ملت بزرگمان باشیم و زحمات و خدمات مرضی خداوند متعال و موجب خشنودی قلب ولی عصر ارواحنا فداه باشد .