رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان مركزي: اقدامات جهاد دانشگاهی در زمینه سلول های بنیادی و ذخیره سازی خون بندناف قابل تقدیر است شرايط را براي استفاده همه از بانك خون بند ناف فراهم کنیم

رئيس علوم پزشكي استان مركزي ذخيره‌سازي خون بند ناف در دنياي امروز را ضرورت دانست و گفت: بايد شرايط را براي استفاده همه از بانك خون بند ناف فراهم کرد.

حسن طاهراحمدی ظهر امروز در نشست متخصصین زنان و زایمان استان مرکزی با مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته‌های رویان اظهار کرد: ذخیره‌سازی خون بند ناف امروزه از اهمیت زیادی برخوردار است و در دنیای امروز جز ضروریات به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: این ذخیره‌سازی جان افراد را نجات و بسیاری از بیماری‌ها را کنترل می‌کند.

رئیس علوم پزشکی استان مرکزی اظهار کرد: در استان مرکزی چندین سال است که ذخیره‌سازی خون بندناف آغاز شده، اما با همه تلاش‌های صورت گرفته تنها 2 هزار مورد ذخیره‌سازی انجام شده که باید تلاش کنیم این رقم ١٥برابر افزایش یابد.

طاهر‌احمدی گفت: متخصصین زنان و زایمان باید اطلاعات کافی را در این خصوص به زنان باردار گوشزد و در بیمارستان‌ها نیز در حین زایمان اهمیت این مسئله را اطلاع‌رسانی کنند.

وی افزود: اگر فرهنگ‌سازی در این حوزه صورت گیرد امید این می‌رود که به رقم 5.1 درصدی در این مورد برسیم.

رئیس علوم پزشکی استان مرکزی بیان داشت: تنها ٢٠درصد مردم از بیمه تکمیلی برخوردارند و تنها ٢٠درصد در استان از بیمارستان‌های خصوصی استفاده می‌کنند که باید شرایط را برای استفاده همه از بانک بند خون فراهم کرد.