رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی خبر داد: جهاددانشگاهي استان مرکزی درصدد ورود موثر به حوزه سلول درماني

رئيس جهاد دانشگاهي استان مركزي گفت: تلاش مجموعه جهاد دانشگاهي بر اين است كه مركز درمانی تحقیقاتی سلول درماني را در مركز استان راه اندازي كند تا مسير درمان تسهيل و تسريع شود و همكاري نزديكي در جهت انجام تحقيقات نو در زمينه پزشكي استان صورت گيرد.

به گزارش ايسنا، منطقه مركزي، سيد جعفر نظامدوست در نشست مطبوعاتي با حضور مديرعامل شركت فناوری بن ياخته هاي رويان در بيمارستان قدس عنوان كرد: جهاد دانشگاهي استان مركزي جزو اولين نهادهايي است كه اقدام به راه اندازي دفتر و بانك خون بند ناف كرده است.

وی اظهار كرد: در كنار بانك خون بند ناف عمليات اجرايي مركز فوق تخصصي درمان ناباروري در سال ١٣٨٩ در اراك آغاز شد. این مرکز در سال ١٣٩٣ تجهيز و بهره برداري شد كه نقش مهمي در رفع مشکل ناباروري در استان دارد.

نظامدوست با اشاره به بالا بودن آمار ناباروري در استان مركزي در مقايسه با ميانگين كشوري، افزود: فعالیت این مرکز گام مهمی در کمک به کاهش این آمار است.

علي اصغر غفاري زاده مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز با اشاره به اينكه ماهانه ٤٠ تا ٥٠ مورد عمل جراحي در مركز انجام مي‌شود، گفت: سال گذشته ٨٠٠ مورد عمل جراحي مكمل ناباروري در مركز انجام گرفت و از حيث ميزان موفقيت در زمره مراكز پيشرو قرار دارد.

وي با بيان اينكه در زمينه انجام اعمال مكمل ناباروري نيازمند همكاري هستيم، اظهار كرد: در كنار بخش درمان بخش آزمايشگاهي فعال است و تا يك ماه آينده آزمايشگاه تشخيص طبي مركز راه اندازي مي شود. هدف گذاري ارتقاي مركز به مركز جراحي هاي محدود صورت گرفته است که در این صورت نياز به مراجعه به خارج از مركز رفع مي شود.

غفاري زاده گفت: درصدد راه اندازي داروخانه تخصصي در مركز هستيم تا مسير درمان، مداوم، تسريع و تسهيل شود. در واقع جهاد دانشگاهي توان خود را در حوزه درمان بكار گرفته است.

وي با اشاره به توسعه بخش سلول درماني در مركز بيان كرد: تلاش بر انجام اقدامات زيربنايي است و ورود به درمان بیماری های پوستي، ارتوپدي و قلبي از طريق سلول درماني در مركز هدفگذاري شده است.

به گزارش ايسنا؛ رئيس بيمارستان قدس اراك نیز بيان كرد: با توجه به آمار بالاي ناباروري در استان مركزي، مركز فوق تخصصي درمان ناباروري جهاد دانشگاهي اقدامات موثري را جهت کمک به کاهش این مشکل دنبال مي‌كند كه در اين راستا جزو مراكز برتر كشور است.

مظفري گفت: بيمارستان قدس بيشترين ميزان خونگيري بندناف را در استان دارد و در كنار خدمات درماني همچون MRI ، سي تي اسكن و آنژيوگرافي، درمانگاه با تعرفه هاي دولتي و ... در جهت ذخيره سازي خون بند ناف فعال است.

وی افزود:‌ با توجه به انجام بخشي از اعمال جراحی تكميلي در بيمارستات قدس به خانواده هاي معرفي شده توسط جهاد دانشگاهي در صورت داشتن بيمه تكميلي ٢٥ درصد و در صورت نداشتن بيمه تكميلي ٢٠ درصد تخفيف هزينه تعلق مي گيرد، همچنين در بحث زايمان طبيعي تخفيف ٢٠ درصد و سزارين تخفیف ١٠ درصدی اعمال مي شود.