پنجمین نشست هم اندیشی مدیران جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

پنجمین نشست هم اندیشی مدیران جهاد دانشگاهی استان مرکزی همزمان با 20 آبان سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.
 این نشست با حضور 30 نفر از مدیران و معاونان جهاد دانشگاهی استان و با هدف نگرشی به برنامه پنجم توسعه و بررسی روند اجرای برنامه ششم توسعه این نهاد برگزار شد.
سیدجعفر نظامدوست رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این نشست بر لزوم حرکت بخش های مختلف این نهاد با اتکا بر برنامه ششم تاکید کرد و افزود: واحد استان مرکزی در بخش های مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اقدامات مطلوبی را به انجام رسانده است.
وی افزود: با توجه به تاکید دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی بر حرکت دقیق و مستمر واحدها بر مدار برنامه، لازم است که مدیران و معاونان در بخش های مختلف این واحد در استان نیز بر این مهم اهتمام جدی داشته باشند و نسبت به حرکت براساس برنامه ریزی در راستای اجرای برنامه تا رسیدن به اهداف تعیین شده اقدام کنند.
در ادامه این جلسه مدیران و معاونان جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی نسبت به ارائه گزارش در خصوص فعالیت های انجام شده اقدام کردند.
در این نشست هر یک از معاونین و مدیران بخش‌های مختلف عملکرد حوزه مربوطه را  در قالب برنامه پنجم توسعه، میزان تحقق اهداف، نقاط ضعف و قوت برنامه پنجم و همچنین روند اجرایی برنامه ششم  ارائه دادند.
در پایان این نشست نکات قوت روند اجرایی برنامه پنجم توسعه در جهاد دانشگاهی استان که پایان سال ۹۵ به اتمام رسید؛ تنوع در اهداف کلان و ۳ ساله استان، کمی سازی برخی اهداف مانند نیروی انسانی، منابع مالی و فضای کالبدی، ارزیابی مناسب در فرایند اجرای برنامه و ارتقای برنامه ریزی در توسعه واحد عنوان شد.
همچنین کیفی نبودن و عدم تناسب برخی اهداف با توان مالی و انسانی جهاد دانشگاهی و مشارکت ضعیف برخی اعضا در فرایند اجرایی برنامه پنجم از نقاط ضعف این برنامه عنوان شد.
همچنین مقر شد تمام اعضا در روند اجرایی برنامه ششم توسعه موارد را با جدیت بیشتری دنبال کنند:
مشارکت جدی کلیه اعضا در تحقق اهداف برنامه ششم، تقویت همکاری بین حوزه‌ای، نو آوری و خلاقیت در حوزه‌ها، تسریع معاونت‌ها در تحقق اهداف سال۹۶ در برنامه ششم توسعه، جذب نیروی‌ انسانی متخصص به جای نیروهای عمومی، تقویت فرهنگ و روحیه جهادی بین اعضا، تقویت نیروهای کارآمد و کاهش اعضای ناکارآمد، تخصیص منابع به حوزه ها در چارچوب برنامه ششم توسعه، آموزش ضمن خدمت و ایجاد ساختارهای مورد نیاز حوزه‌ها.