بازديد دانشجويان مركز جهاددانشگاهي اراك از اداره كل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان مركزي

به همت دفتر كارآفريني و ارتباط با جامعه و صنعت مركز آموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي اراك، جمعي از دانشجويان رشته فناوري اطلاعات اين مركز آموزشي از اداره كل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان مركزي بازديد نمودند و از نزديك از روند فعاليت قسمت فني اين اداره كل آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مهندس دانش، مسئول فني اداره كل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان مركزي در اين بازديد كه مهندس شهرجردي سرپرست مركز و دكتر رحماني مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان حضور داشتند، اظهاركرد: همگام با رشد و پيشرفت سخت‌ افزار و نرم‌ افزار، نقش كامپيوتر در سازمان‌ها گسترش يافته است و فناوري اطلاعات به ‌عنوان كاربردهاي كامپيوتر در استفاده بهينه از اطلاعات شناخته شد تاكنون، سطح و نقش فناوري اطلاعات ارتقاء يافته است.

وي افزود: امروزه فناوري اطلاعات در سطح استراتژيك سازما‌ن‌ ها مطرح شده و نقش فناوري اطلاعات در راهبري و هدايت كلان سازمان به سمت اهداف اصلي آن كاملاً واضح و شفاف تبيين شده است.

دانش ادامه داد: فناوري اطلاعات نه به عنوان ابزار پشتيباني كسب ‌و كار، بلكه به‌ عنوان بستري براي كسب ‌و كارهاي نوظهور مطرح شده است.

شايان ذكر است؛ در پايان اين بازديد چند ساعته دانشجويان با كاربرد فناوري اطلاعات در سازمان ها و راهكارهاي استفاده از آن و ارتباطات، اداره كل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان آشنا شدند و به سوالات آنان در اين زمينه پاسخ داده شد.

بازديد از اداره كل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان مركزي با هدف آشنايي دانشجويان با پتانسيل و توانمندي هاي استان و آشنايي با محيط كار و رشته هاي مرتبط با فناوري به همت دفتر كارآفريني و ارتباط با جامعه  و صنعت مركز برگزار شد.