کسب رتبه برتر دانشجویان جهاددانشگاهی ساوه در مسابقات ملی فضای مجازی

مدیر مرکز جهاد دانشگاهی ساوه از کسب رتبه برتر دانشجویان مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی این شهرستان در مسابقات ملی فضای مجازی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، رضا معماریان با اعلام این خبر افزود: دانشجویان "اعظم فرهادی" و "شیوا عباسی" که فارغ‌التحصیل رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات در مقطع کارشناسی از مرکز علمی و کاربردی جهاددانشگاهی ساوه بودند توانستند رتبه برتر مسابقات ملی فضای مجازی را کسب کنند.

وی بیان کرد: در مسابقات اولین کنگره ملی شهدای دانشجو و فضای مجازی دانشگاه‌های علمی و کاربردی کشور که به میزبانی واحد استان تبریز برگزار شد بالغ بر 150 اثر از سراسر کشور به جشنواره ارسال شد که از این تعداد 22 اثر حائز رتبه برتر شناخته شدند و از بین سه دانشجوی برگزیده این مسابقات در استان مرکزی، دو دانشجو از جهاد دانشگاهی ساوه بودند.

معماریان بیان کرد: این کنگره با هدف اهمیت فضای مجازی در زندگی روزمره برگزار شد و انتخاب عنوان شهدای دانشجو برای این کنگره به منظور تلفیق افکار، منش و عقاید شهدا با فضای مجازی است.

وی بیان گرد: از جمله موضوعات دیگر این کنگره در حوزه وبسایت، وبلاگ، پادکست رادیویی، بازی کامپیوتری، ویدئو و .. بود و دانشجویان این مرکز با ساخت نرم افزار با برنامه Adobe flash که در درس انیمیشن و گرافیک در دانشگاه فراگرفته بودند توانستند با توانایی خود به گونه‌ای طراحی کنند که رتبه برتر را بدست آورند.

معماریان با اشاره به دیده شدن بیشتر فضای مجازی نسبت به کتاب در جامعه گفت: نباید به فضای مجازی به صورت مجازی نگاه کرد بلکه یک فضای واقعی است چرا که به بخش مهمی از زندگی روزمره امروزه مردم تبدیل شده است و برای خنثی کردن آسیب های اجتماعی که از سوی معاندان در چنین فضایی طراحی و برنامه ریزی می شود با طراحی نرم افزارهای فرهنگی، اجتماعی و تاریخی می توانیم گام هایی در مسیر گاهی‌بخشی و ارتقای معلومات مردم برداریم.