به همت سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهي استان مركزي؛همايش" مسير آينده من" در اراک برگزار می شود

به همت سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهي استان مركزي، همايش" مسير آينده من" در اراک برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، محمدرضا آقاجاني مدير دفتر سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهي استان مركزي ضمن اعلام اين خبر افزود: با عنايت به منويات مقام معظم رهبري در اهميت كارآفريني در اقتصاد مقاومتي و مطابق با برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهي استان مركزي در حوزه اشتغال و تجاري سازي وهمزمان با هفته جهاني كارآفريني و با هدف آشنايي هر چه بيشتر و بهتر دانشجويان دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي با كارآفريني، اين همايش با همكاري دانشگاه اراك و پارك علم و فناوري استان مركزي روز چهارشنبه اول آذرماه سال جاري در دانشكده فني و مهندسي دانشگاه اراك برگزار خواهد شد.
آقاجاني تصريح کرد: سخنران علمي اين همايش دكتر محمد صادق بيجندي معاون جهاد دانشگاهي و رئيس سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهي كشور است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: در اين همايش از تجربيات كارآفرينان موفق در سطح ملي و بومي استان مركزي نيز بهره خواهيم برد .