ارائه آثار فناورانه وپژوهشي مركز آموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي اراك در نمايشگاه آموزش، پژوهش و مراكز آموزش عالي

سرپرست مركز آموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي اراك از حضور آثار فناورانه و پژوهشي اين مركز آموزشي در نمايشگاه آموزش، پژوهش و مراكز آموزش عالي خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مهندس مسعود شهرجردي درحاشيه برپايي اين نمايشگاه با تاكيد بر فعاليت هاي پژوهشي در دانشگاه ها و مراكز عالي، اظهاركرد: اقدامات پژوهشي و تحقيقاتي زمينه ساز حل بسياري از مشكلات است.
وي افزود: سومين نمايشگاه آموزش، پژوهش و مراكز آموزش عالي با حضور رضا رحماني، قائم مقام زير و معادن طرح و برنامه وزارت صنعت، معدت و تجارت، جمعي از مسئولان كشوري و استاني، اصحاب توليد و صنعت و مراكز آموزش عالي،7 آذرماه در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي غرب كشور در اراك گشايش يافت.
شهرجردي با اشاره به اينكه مركز جهاددانشگاهي اراك با ارائه آثار فناورانه و پژوهشي دانشجويان اين مركز شامل اختراعات، ابتكارات و ... در اين نمايشگاه حضور يافته است، تصريح كرد: اين نمايشگاه در فضايي به وسعت يك هزار و 500 مترمربع و با حضور 35 غرفه از دانشگاه‌ ها و مراكز پژوهشي با هدف ارتباط هرچه بيشتر و بهتر دانشگاه و صنعت برگزار شد.
شهرجردی در پايان خاطرنشان كرد: همزمان با برگزاري نمايشگاه نمايشگاه آموزش، پژوهش و مراكز آموزش عالي، يازدهمين نمايشگاه تخصصي صنعت، معدن و ابزارآلات نيز  در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي غرب كشور در اراك گشايش يافت.
شايان ذكر است، سومين نمايشگاه آموزش، پژوهش و مراكز آموزش عالي از هفتم تا نهم آذرماه در محل دائمي نمايشگاه‌ هاي بين ‌المللي غرب كشور در اراك برگزار شد.