رئیس مرکز فوق تخصصی درمان ناباروی جهاد دانشگاهی استان مرکزی خبر داد: راه‌اندازی آزمایشگاه تشخیص طبی جهاد دانشگاهی تا یک ماه آینده/آزمایشگاه ژنتیک در آینده نزدیک

رئیس مرکز فوق تخصصی درمان ناباروی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: آزمایشگاه تشخیص طبی جهاد دانشگاهی استان مرکزی حداکثر تا یک ماه آینده راه‌انداری می‌شود،

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، دکتر علی‌اصغر غفاری‌زاده در گفت و گو با ایسنا عنوان کرد: خرید و نصب دستگاه‌های این آزمایشگاه انجام شده، همچنین فضا، نیروهای متخصص و امکانات مورد نیاز فراهم شده و تنها مراحل کسب مجوز آن در حال پیگیری است.

وی بیان کرد: راه‌اندازی آزمایشگاه این مرکز سبب می‌شود که بیش از 99 در‌صد فرایند درمان ناباروری در همین مرکز انجام شود و مراجعه‌کنندگان دیگر نیازی به مراجعه به خارج مرکز ندارند.

غفاری‌زاده با اشاره به اینکه این آزمایشگاه با بهره‌گیری از جدیدترین تکنیک و دستگاه‌ها، میزان دقت در آزمایشات را نسبت به گذشته افزایش می‌دهد، تصریح کرد: در مرحله اول راه‌اندازی این آزمایشگاه، تنها بیماران مراجعه‌کننده به این مرکز می‌توانند از خدمات آزمایشگاهی آن استفاده کنند، اما در مرحله بعدی می‌توانیم بیماران خارج از مرکز را نیز تحت پوشش قرار دهیم.

وی اظهار کرد: هزینه راه اندازی آزمایشگاه تشخیص طبی حدود یک میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است و قصد داریم در کنار آزمایشگاه تشخیص طبی، آزمایشگاه ژنتیک را نیز ایجاد کنیم. با توجه به اینکه یکسری زیرساخت‌ها و امکانات آن فراهم است، پیگیری‌های اولیه آن در حال انجام است و در آینده نزدیک این مرکز نیز ایجاد خواهد شد.