معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی خبر داد: برگزاری همايش ملی مسئوليت اجتماعي در صنعت نفت منطقه مركزي و غرب كشور در اراک

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از برگزاری همايش ملی مسئوليت اجتماعي در صنعت نفت منطقه مركزي و غرب كشور  در اراک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مهندس محمدرضا آقاجانی با اعلام این خبر افزود: همايش" مسئوليت اجتماعي در صنعت نفت منطقه مركزي و غرب كشور " توسط جهاد دانشگاهي استان مركزي و با مشاركت شركت پتروشيمي شازند، از ساعت 8:30  لغايت 14 روز يكشنبه 19 آذر در محل پتروشيمي شازند برگزار  مي شود.

وی ادامه داد: در اين مراسم دكتر طالبان مشاور اجتماعي وزير نفت، نماينده مردم شازند در مجلس شوراي اسلامي، معاون آموزشي جهاد دانشگاهي كشور و مديرعامل شركت پتروشيمي شازند سخنراني خواهند داشت.

آقاجانی تصریح کرد: مسئولیت اجتماعی به طور عمده تعهدات شرکتی یا سازمانی را در قبال محیط طبیعی و اجتماعی در بر می گیرد و این تعهدات را در کنار فعالیت اقتصادی بنگاه قرار می دهد.

وی با بیان اینکه روح این نوع مسئولیت مبتنی بر اخلاق بوده و در کنار نفع اقتصادی، به  منافع ذینفعان شرکت یا سازمان نیز توجه دارد افزود: از دیدگاه مرکز جهانی توسعه پایدار کسب و کار، مسئولیت اجتماعی شرکت ها باید به نحو احسن صورت پذیرد تا کیفیت زندگی بهبود پیدا کند.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در پایان گفت: از سوی دیگر، نتایج حاصل از تعهد به مسئولیت های اجتماعی شامل شهرت و مدیریت برند خواهد شد، کما اینکه بسیاری از شرکت های بزرگ دنیا در این زمینه فعالیت جدی دارند.