جشن عید غدیر در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۴ کد : ۱۰۸۲۸ اخبار عمومی تاپ خبر
جشن عید غدیر در جهاد دانشگاهی  استان مرکزی برگزار شد.
جشن عید غدیر در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، این مراسم در روز دوشنبه 28 مرداد ماه 98  با حضور شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، غلامی سرپرست معاونت فرهنگی و محمد طالبی رییس حراست جهاد دانشگاهی استان مرکزی و جمعی از اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی  در سالن آمفی تئاتر این نهاد انقلابی برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین عزیزی در سخنانی اظهار کرد: به طور قطع زندگی در زیر سایه ولایت پروردگار متعال سعادت را برای بشریت به ارمغان خواهد آورد و به همین دلیل باید همواره در این مسیر گام برداریم.

وی افزود: محبت خاندان اهل بیت برای هر کسی و به هر صورتی که حاصل شود، مطلوب است و سرانجام جایی دستش را می گیرد اما، هر محبتی ولایت نیست. ممکن است کسی به هیچ دین الهی متدین نباشد اما زندگی امیرمؤمنان (ع) را دوست داشته باشد چرا که همه رفتارها و منش‌های آن حضرت دوست داشتنی بوده است.

عزیزی تصریح کرد: ولایت پروردگار از طریق ولایت اولیای الهی یعنی کسانی که در مقام ولایت هستند جاری می‌ شود.

شایان ذکر است :  مولودی خوانی و اهدای عیدی توسط سادات جهاد دانشگاهی استان مرکزی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.