برگزاری سومین نشست توجیهی طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در استان مرکزی

۰۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۸ کد : ۱۱۰۲۷ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
به همت ستفا استان مرکزی، سومین نشست توجیهی طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار۶ شهریورماه در سالن آمفی تئاتر جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری سومین نشست توجیهی طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در استان مرکزی

بر اساس این گزارش؛ طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر تجارب حاصل از الگوی نوین مشاغل خانگی با همکاری دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان و جهاددانشگاهی استان مرکزی اجرا می ‌شود.

همچنین در این طرح حضور پشتیبانان، شبکه‌ سازی و اتصال به بازار و فروش محصول پیش بینی شده است.
شایان ذکر است؛ طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار بر اساس توافق‌ نامه سه جانبه ‌ای در سطح ملی میان معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تجاری سازی فناوری واشتغال دانش آموختگان(ستفا) جهاددانشگاهی منعقد شده است