بازدید رییس جهاددانشگاهی قزوین از جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۸ کد : ۱۱۱۱۸ اخبار عمومی تاپ خبر
رییس و معاون پژوهشی جهاددانشگاهی واحد قزوین از بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی استان مرکزی بازدید کردند.
بازدید رییس جهاددانشگاهی قزوین از جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، فرشاد پیله چی رییس جهاددانشگاهی واحد استان قزوین به همراه معاون پژوهشی و رییس مرکز درمان ناباروری این واحد، در سفری یک روزه به اراک ، از بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی استان مرکزی بازدید و در خصوص همکاری‌های مشترک گفت‌وگو کردند.

مسعود شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های در حال انجام در استان، به برنامه‌های پیش روی این واحد در زمینه توسعه فعالیت‌های پژوهشی ، درمانی و آموزشی اشاره کرد.

رییس و همراهان جهاد دانشگاهی واحد استان قزوین در این سفر از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ، مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت ، آزمایشگاه تشخیص طبی ، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک ،حوزه معاونت پژوهشی و آزمایشگاه معتمد محیط زیست بازدید کردند.