نگاهی به اجرای طرح ملی «دانشجو متدبر قرآن»/ رضایت دانشجویان از میزبانی استان مرکزی
زهرا نقیزاده، رئیس مرکز فعالیتهای قرآنی دانشجویان جهاددانشگاهی در گفتوگو با ایکنا از استان مرکزی، در تشریح جزئیات دومین دوره طرح ملی «دانشجو متدبر قرآن» به میزبانی استان مرکزی گفت: دومین دوره طرح دانشجو متدبر قرآن کریم از ۷ شهریور به میزبانی استان مرکزی در اردوگاه فرهنگی تربیتی امیرکبیر شازند آغاز شده و تا دوازدهم همین ماه ادامه دارد.
وی با بیان این نکته که در دوره یاد شده ۶۰ نفر از دانشجویان فعال در حوزه قرآن شرکت دارند، تصریح کرد: نکته قابل توجه حضور دانشجویان محصل در رشتههای غیرقرآنی است، علاوه بر دانشجویان رشته علوم قرآن و حدیث، تفسیر و معارف دانشجویان رشتههای روانشناسی، ژنتیک، علوم تربیتی، مهندسی مکانیک، رایانه، ریاضی، شیمی و آمار نیز در این طرح حضور دارند.
نقیزاده ادامه داد: دانشجویان علوم قرآنی به صورت آکادمیک فعالیتهای قرآنی را دنبال کرده و قابلیت دارند به عنوان مربی قرآن مشغول به کار شوند، اما دانشجویان رشتههای غیرمرتبط با قرآن به دلیل علاقه به صورت شخصی فعالیت در حوزه قرآن را دنبال کردند.
وی اظهار کرد: ما به واسطه اعلام فراخوان دانشجویان فعال در حوزه قرآن را گرد هم جمع کرده و با برگزاری آزمونهای مختلف ۶۰ نفر به این مرحله راه یافتند. دانشجویان در ترم اول میآموزند چگونه خودشان در آیات جستوجو و تدبر کنند و در ترمهای دوم و سوم میآموزند که در سورههای بیشتری تدبر داشته باشند.
نقیزاده با اشاره به اینکه طرح برگزار شده به میزبانی استان مرکزی در قالب ترم اول تعریف میشود، تصریح کرد: دانشجویان در ترم اول دروس را در قالب ۴ روز ۱۰ ساعته آموزش دیدند، ترم دوم و سوم در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ به صورت مجازی به صورت دو دوره ۴۰ ساعته انجام میشود، دانشجویانی که در ترم دوم و سوم آزمون را با موفقیت پشت سر بگذارند در دوره تابستانه سال ۹۹(ترم چهارم) که تربیت مربی تدبر در قرآن است شرکت میکنند و پس از گذر از این مرحله آموزش میبینند چگونه قرآنآموزان را به تدبر دعوت کنند.
رئیس مرکز فعالیتهای قرآنی دانشجویان جهاددانشگاهی ضمن تشکر از شهرجردی رئیس جهادانشگاهی و غلامی معاون فرهنگی این مجموعه، خبرگزاری ایکنا، روابط عمومی و سایر مجموعههای جهاددانشگاهی استان ادامه داد: طبق نظرسنجیهای انجام شده دانشجویان از این میزبانی رضایت داشتهاند.
نقیزاده از حضور اساتید مجرب در این طرح خبرداد و افزود: جهت اجرای طرح با مؤسسه آقای صبوحی در قم هماهنگ شده است، استاد عارفنژاد و صدری وظیفه آموزش را برعهده داشتند. با توجه به اینکه دوره فشرده بود اما دانشجویان با اشتیاق از کلاسها استفاده میکردند.
وی بیان کرد: برگزاری برنامههای جانبی همچون برنامههای تفریحی، بازیهای والیبال، فوتبال، قرائت زیارت عاشورا و .. باعث میشود تا دانشجویان خستگی کلاسها و دورههای فشرده آموزشی را راحتتر پشت سر بگذارند.
نظر شما :