برگزاری نشست بررسی فعالیت های سازمان دانشجویان استان مرکزی ویژه دانشجویان دانشگاه پیام نور

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۶ کد : ۱۱۴۶۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست بررسی فعالیت های دانشجویی در دانشگاه پیام نور به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی روز دوشنبه ۲۵ شهریور ماه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ در این نشست که با حضور غلامی معاونت فرهنگی ، مسئول اجرایی سازمان دانشجویان استان مرکزی و نماینده سازمان در دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار شد، برنامه های فرهنگی این سازمان جهت اجرا در نیمسال اول سالتحصیلی 98-99 در دانشگاه پیام نور استان مرکزی به تصویب رسید.

قابل ذکر است : برنامه های فرهنگی نظیر اردوهای ایران مرزپرگهر، شب شعر، نشست های باشگاه محیط زیست، مناظرات دانشجویی، دیدار با مفاخر، برنامه مناسبتی قرآنی و مذهبی و . . . ویژه دانشجویان از مهمترین برنامه های این سازمان در دانشگاه پیام نور می باشد.