توسعه فعالیت های آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی در بخشهای صنعتی و خدماتی

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۷ کد : ۱۱۵۱۱ معاونت پژوهشی
آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی با اقدامات توسعه ای خود در خصوص ارتقای پارامترهای مورد سنجش در حال ارایه خدمات به بخش های مختلف صنعتی و خدماتی استان می باشد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ سید احمد حسینی اعلام کرد: آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی استان مرکزی در بخش های شیمی، بیولوژی، هوا و صدا در حال ارایه خدمات به واحد های صنعتی و خدماتی استان مرکزی می باشد.

ایشان افزود: در شش ماهه نخست سال جاری این آزمایشگاه اقدام به ارتقای مجوزهای بخش های شیمی، بیولوژی و هوا نموده است و در این راستا قراردادها و تفاهم نامه هایی با بخش های مختلف صنعتی و خدماتی استان از قبیل شرکت بناگستران آینده، شرکت دیرگداز اراک، شرکت سیمان دلیجان، شهرداری دلیجان، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، شرکت کشت و صنعت زرین خوشه اراک و . . . منعقد نموده است.

وی در پایان اضافه کرد این آزمایشگاه با بهره گیری نیروی انسانی متخصص و تجهیزات بروز آماده ارایه خدمات با توجه به توانمندی های اشاره شده در وب سایت آزمایشگاه به آدرس www.jdmarkazi.ac.ir می باشد.