به همت ستفا استان مرکزی صورت گرفت؛

برگزاری ویژه برنامه های مختلف همزمان با هفته کارآفرینی در جهاددانشگاهی استان

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۲ کد : ۱۳۹۳۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی، ویژه برنامه های مختلفی همزمان با هفته کارآفرینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، فاطمه غنی پور مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه گفت: برگزاری نمایشگاه کسب و کارهای اینترنتی و نمایشگاه بوم گردی و کارآفرینی، آماده سازی مرکز نوآوری و شکوفایی، ارائه مشاوره های شغلی، تجهیز کافه کارآفرینی، حضور پیشرانان طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در نمایشگاه اقوام و عشایر و نمایشگاه توانمندی های زنان روستایی استان و ... از جمله برنامه های اجرایی بود که همزمان با هفته کارآفرینی به همت ستفا استان مرکزی برگزار شد.

این مقام  مسئول در پایان خاطرنشان کرد: رویداد صندلی تجربه و بازدید از شرکت های صنعتی از جمله برنامه هایی است که بزودی برگزار خواهد شد.