مراسم گرامیداشت روز دانشجو در مرکز جهاد دانشگاهی ساوه

۲۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۰ کد : ۱۴۰۸۶ معاونت آموزشی
مراسم گرامیداشت روز دانشجو در مرکز جهاد دانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به مناسبت فرا رسیدن 16 آذرماه و روز گرامی داشت روز دانشجو ، ویژه برنامه هایی در مرکز جهاددانشگاهی ساوه برگزار گردید.

برگزاری نشست روز دانشجو با حضور استاد شعبانی و گرامی داشت یاد و خاطره  یاد سه دانشجو شهید این روز (مصطفی بزرگ‌نیا و احمد قندچی و آذر شریعت‌رضوی) که هنگام اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا، در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال) در دانشگاه تهران کشته شدند و دلایل نامگذاری این روز مورد بررسی قرار گرفت .

شایان ذکر است : به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو ویژه برنامه های ،  یوگای خنده و مسابقه دارت نیز با مشارکت اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوه برگزار گردید ، که با استقبال پرشور دانشجویان روبرو شد.