آیین رونمایی از کتاب قوانین خلاقیت

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۹ کد : ۱۴۶۹۴ معاونت فرهنگی
آیین رونمایی از کتاب قوانین خلاقیت ترجمه دکتر سعید کریمی در حاشیه دومین جشن دانش آموختگان دانشگاه های علمی کاربردی استان مرکزی برگزار گردید.
آیین رونمایی از کتاب قوانین خلاقیت

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، سعید کریمی مترجم این کتاب در حاشیه مراسم رونمایی گفت : نویسنده در این کتاب برای حرکت از تخیل به کارآفرینی، چارچوبی را تدوین کرده است که در قالب آن تعاریف، مفاهیم و روابط موجود در فرایند کارآفرینی را تشریح می‌کند ، در این چارچوب که "چرخه‌ی ابتکار" نامیده می‌شود، توضیح می‌دهد که در هر یک از مراحل چهارگانه فرایند کارآفرینی، یعنی تخیل، خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی به چه مهارت‌ها، نگرش‌ها و اقداماتی نیاز است و چگونه می‌توان از آنها در کار و زندگی بهره برد. وی افزود : به عبارت دیگر، دکتر سیلیگ در این کتاب نقشه‌ راهی شفاف برای مسیر پر پیچ و خم کارآفرینی، از الهام تا اجرا، فراهم می‌آورد و خوانندگان را برای شناسایی و بهره‌برداری از فرصت‌های کسب و کار مهیا می‌سازد.