بیانیه جهاد دانشگاهی استان مرکزی به مناسبت شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی

۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۴ کد : ۱۴۷۹۲ اخبار عمومی تاپ خبر
در پی شهادت سردار بزرگ حاج قاسم سلیمانی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن شهادت این شهید بزرگوار در حمله جنایتکارانه آمریکا بر حفظ و تداوم راه ایشان تاکید کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فِی سَبیلِ اللَّـهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَ‌بّهِمْ یُرْ‌زَقُونَ

شکوه و سربلندی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلیر مردانی است که در مکتب انسان ساز ولایت، درس عشق، ایثار و خدمت آموختند؛ مردانی که با دل بریدن از تمامی تعلقات به دعوتگاه یار شتافتند و برگ برگ دفتر هستی را با نام و یاد خود جلوه‌ای دیگر بخشیدند.دست جنایتکار مزدوران بار دیگر به خون مردی صالح و خدمتگزار آلوده شد که همه ی سرمایه‌ خود را وقف حراست از مرزها و پاسداری از امنیت مردم و نظام اسلامی کرده بود.

ملت بزرگ ایران در غم از دست دادن سرادر رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی به سوگ نشست، مجاهد بزرگی که عمر با برکت خود را در راه حفظ تمامیت ارضی ایران اسلامی سپری کرد.

جهاد دانشگاهی استان مرکزی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این سرباز رشید ایران و اسلام، خشم و انزجار خود را از دولتمردان جنایتکار آمریکا اعلام و بر استمرار و پایداری راه و آرمان این شهید گرانقد تو سط مردم شریف ایران اسلامی  تاکید دارد.

روحش شاد و راهش پر رهرو.