برگزاری کارگاه خیاطی در راستای اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در استان مرکزی

در راستای اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی، کارگاه آموزشی خیاطی ۱۸ دی در اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ؛ در این کارگاه که با حضور جمعی از بانوان متقاضی طرح زنان سرپرست خانوار برگزار شد آموزش های تخصصی دوخت جهت توانمندسازی این قشر صورت گرفت.

کارفرمای این طرح ملی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ناظر طرح محسوب می شود و مجری طرح نیز جهاددانشگاهی است که همزمان در سراسر کشور در حال اجراست.

شایان ذکر است؛ سهم استان مرکزی131 نفر زن سرپرست خانوار جهت اشتغال می باشد که به همت ستفا مرکزی در حال اجراست.