بررسی تعداد ۳۰ پیشنهاد در کمیته نظام پیشنهادهای جهاد دانشگاهی استان مرکزی

۱۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۷ کد : ۱۵۸۹۰ اخبار عمومی
دبیر کمیته نظام پیشنهادهای جهاد دانشگاهی استان مرکزی عملکرد این کمیته را تشریح نمود.
بررسی تعداد ۳۰ پیشنهاد در کمیته نظام پیشنهادهای جهاد دانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، زهره نعمتی، دبیر کمیته نظام پیشنهادهای جهاد دانشگاهی استان مرکزی هدف از فعالیت این کمیته را افزایش مشارکت کارکنان در تصمیم گیری های جهاد دانشگاهی و بهبود خلاقیت، نوآوری و بالندگی فردی و سازمانی دانست.

وی ضمن ارائه گزارش عملکرد این کمیته در سال 98 افزود:  کمیته نظام پیشنهادات در مجموع  تعداد 30 پیشنهاد بر اساس آیین نامه اجرایی،  مورد بررسی کارشناسانه قرار داده است که پیشنهادهای قابل اجرا به حوزه های مربوطه جهت بررسی شرایط اجرا، ارجاع شده است.

برگزاری جلسات تخصصی تبیین نظام پیشنهادها برای حوزه های مختلف جهاد دانشگاهی، نشر دو فراخوان در حوزه های فرهنگی و آموزشی، بازنگری در فرم های ارائه پیشنهاد و به روز رسانی در اتوماسیون اداری، پی گیری اهدای لوح های تقدیر پیشنهاد دهندگان از جمله فعالیت های این کمیته بوده است .