انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی و جهاد دانشگاهی

۲۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۱ کد : ۱۶۰۹۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
با حضور شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی و مجتبی حیدری سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی تفاهم نامه همکاری امضا شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی و جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، با حضور شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی و مجتبی حیدری سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی تفاهم نامه در جهت تسهیل دانشجویان برای اخذ و گذراندن مهارت های هفتگانه ICDL روز یکشنبه مورخ ۲۰ بهمن ۹۸ امضا شد.

در این جلسه حیدری ضمن بیان رسالت دانشگاه فرهنگیان در تربیت و ایجاد شرایط مناسب برای رشد معلمان آینده ایران اسلامی به لزوم توجه و اهتمام بیشتر به این دانشجویان و استفاده از ظرفیت های سازمان های دیگر اشاره کرد.

در ادامه شهرجردی با تشکر از اعتماد دانشگاه فرهنگیان به جهاد دانشگاهی به بیان وظایف و ظرفیت های جهاد دانشگاهی پرداخت و اعلام آمادگی نمود ، تا در زمینه های مختلف با دانشگاه فرهنگیان همکاری داشته باشد.