برگزاری نشست هم اندیشی رویداد استارتاپی تولید اپلیکیشن استان مرکزی در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۵ کد : ۱۶۲۰۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
 دومین نشست هم اندیشی برگزاری رویداد استارتاپی تولید اپلیکیشن استان مرکزی، ۲۶ بهمن ماه در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برگزار شد.

براساس این گزارش؛ در این نشست که با حضور مدیر ستفا مرکزی و دانش رئیس اداره بازرسی و نظارت اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برگزار شد بر نحوه همکاری دستگاه های اجرایی استان، دانشگاه ها و ...  در برگزاری رویداد استارتاپی اسفندسال جاری تاکید شد.

شایان ذکر است؛ این رویداد با محورهای گردشگری ، صنایع دستی،،شهرهوشمند،حمل و نقل،سلامت،کودک و نوجوان،خدمات  ... در اسفندماه سال جاری در اراک برگزار می شود.