سومین جلسه کارگروه عفونت های نوپدید (کرونا ویروس) جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۶۷۶۷ اخبار عمومی تاپ خبر
سومین جلسه کارگروه عفونت های نوپدید (کرونا ویروس) جهاد دانشگاهی استان مرکزی در سالن جلسات ساختمان مرکزی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در تاریخ یکشنبه 25/ 12 / 98  سومین جلسه کارگروه عفونت های نوپدید (کرونا ویروس)  با حضور شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، معاونت آموزشی ، معاونت فرهنگی ،مدیر حراست ، مدیر امور اداری ، مدیر روابط عمومی ، مدیر مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان در سالن جلسات ساختمان مرکزی برگزارشد.

مصوبات جلسه کارگروه عفونت های نوپدید (کرونا ویروس) شرح ذیل اعلام تصویب گردید:

1. مقرر گردید با توجه به شرایط موجود به تمامی پرسنل مراکز آموزش کوتاه مدت ، مراکز آموزش عالی ، معاونت پژوهشی ، حوزه ریاست ، حوزه روابط عمومی،حوزه اشتغال ، آزمایشگاه معتمد محیط زیست مرخصی تشویقی داده شود.
  2. پرسنل مرکز درمان ناباروری ، آزمایشگاه تشخیص طبی ، خبرگزاری های ایسنا و ایکنا ، حوزه پشتیبانی و مالی در صورت نیاز به فعالیت از 26 لغایت 28 اسفندماه 98 ، می بایست اسامی همکاران به صورت مکتوب به ریاست واحد جهت ارجاع به حراست اعلام گردد.
  3. مقرر گردید اداره حراست صرفا  بر اساس لیست ارسالی از سوی دبیرکارگروه، نسبت به ورود همکاران اقدام نماید. سایر همکاران در صورت ضرورت به ورود به محل کار، می بایست مجوز ریاست واحد را از طریق معاون یا رئیس مرکز اخذ نمایند.

مقرر گردید معاونین و روسای مراکز در حالت آماده باش بوده و در صورت نیاز و اعلام ریاست واحد، در محل کار حضور یابند