همزمان با روز جهانی ماما

مراسم بزرگداشت روز ماما در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی برگزار گردید

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۳ کد : ۱۷۸۸۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، مراسم گرامی داشت روز ماما در مرکز فوق تخصص درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در روز سه شنبه 16 اردیبشت ماه ، مراسم گرامی داشت روز ماما ، با حضور شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، طالبی مدیر مرکز درمان ناباروری و میرداودی مدیر اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان در مرکز  فوق تخصص درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

شهرجردی  رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی ضمن تبریک روز ما به همکاران جهادی عنوان کرد: ماماها کارشان همچون جهاد است و مسلط‌ترین افراد هستند ودانش، مهارت، سعه‌صدر و تجارب آنها باعث شده بهترین خدمات را به مادران و مراجعین ارائه کنند.

در این مراسم با اهدای گل از ماماهای فعال در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی تقدیر شد.