پزشکان جهاد دانشگاهی استان مرکزی تقدیر شدند

۰۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۰ کد : ۱۸۴۳ معاونت پژوهشی تاپ خبر
پزشکان جهاد دانشگاهی استان مرکزی تقدیر شدند. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، همزمان با یکم شهریور روز بزرگداشت ابوعلی سینا و روز پزشک و در مراسم های جداگانه ای، از پزشکان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی و کارکنان این مرکز، در اراک تقدیر بعمل آمد. در همین ارتباط مهندس مسعود شهرجردی سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با تبریک این روز به جامعه پزشکی بویژه پزشکان مرکز، از شهیدان دولت بخصوص شهید رجایی و باهنر یاد کرد و گفت: این عزیزان باید الگو و سرمشق همه در زمینه خدمت رسانی بی منت و خالصانه به مردم قرار گیرند . وی با اشاره به اینکه آمیختن دین، علم و اخلاق را می توان در نظریات بزرگانی چون ابوعلی سینا مشاهده کرد، تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم علاوه بر آموزش مباحث پزشکی، در جهت پرورش مباحث روحی و معنوی گام برداریم.
پزشکان جهاد دانشگاهی استان مرکزی تقدیر شدند