به همت ایسپا و ایسنا استان مرکزی؛

نشست تخصصی آموزش مجازی؛ فرصت‌ها، تهدیدات، ضعف‌ها و قوت‌ها برگزار شد

۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۸۶۱۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست تخصصی آموزش مجازی؛ فرصت‌ها، تهدیدات، ضعف‌ها و قوت‌ها با همکاری مرکز افکار سنجی جهاد دانشگاهی استان مرکزی(ایسپا) و خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) برگزار شد.
نشست تخصصی آموزش مجازی؛ فرصت‌ها، تهدیدات، ضعف‌ها و قوت‌ها برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی به نقل از ایسنا، نشست تخصصی آموزش مجازی؛ فرصت‌ها، تهدیدات، ضعف‌ها و قوت‌ها" با حضور مسئولان آموزش دانشگاه‌های استان مرکزی، اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار شد.

در این نشست مباحثی همچون معایب و محاسن آموزش مجازی، لزوم توسعه زیرساخت‌های فنی و ارتباطی جهت ارائه آموزش به شکل مجازی، تهیه محتوا ویژه آموزش در فضای مجازی، استقبال دانشجویان از این نوع آموزش و آینده آموزش به شکل مجازی و ... مطرح شد.

احمد قربانی رییس اداره برنامه ریزی آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی، ابوالفضل خدامرادی عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان، نیما همتا مسئول آموزش دانشگاه صنعتی اراک، مرتضی شهوه مدیر IT دانشگاه پیام نور اراک، مسعود شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، فاطمه غنی‌پور مدیر سازمان تجاری‌سازی و فناوری جهاد دانشگاهی، پارسا رییس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، محمدرضا غفاری زاده و مبارکی اعضای هیات علمی جهاد دانشگاهی، رحیمی نسب دانشجوی دانشگاه پیام نور و محسن خدیمی مدیر اجرایی افکار سنجی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از مدعوین این نشست بودند.