به مناسبت هفته جهانی محیط زیست؛

فعالیتهای آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی در سال ۹۸ و برنامه های سال ۹۹ بررسی شد

۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۰ کد : ۱۸۷۷۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به مناسبت فرا رسیدن هفته جهانی محیط زیست، شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی از فعالیتهای آزمایشگاه معتمد محیط زیست بازدید نمود.
فعالیتهای  آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی در سال ۹۸ و برنامه های سال ۹۹ بررسی شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در تاریخ یکشنبه 18 خرداد ماه به مناسبت فرا رسیدن هفته جهانی محیط زیست ، شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی به همراه مدیران جهاد دانشگاهی از آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی استان مرکزی بازدید کرد.

شهرجردی در جریان این بازدید ضمن تقدیر از جهادگران دانشگاهی آزمایشگاه معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در جلسه ای مشترک به بررسی اقدامات و توسعه های پارامترهای زیست محیطی انجام شده در سال ۹۸ و برنامه های سال ۹۹ پرداختند.