از سوی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی کتاب دیکشنری مهندسی محیط زیست منتشر شد.

۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۹۱۱۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، محسن خدیمی مسوول انتشارات جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی عنوان کرد: کتاب دیکشنری مهندسی محیط زیست به تالیف دکتر لیلا جهانبان و همکاران توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

خدیمی در خصوص این کتاب گفت : مهندسی محیط زیست عبارت از کاربرد مجموعه ای از علم و فنون مهندسی در رابطه با مطالعه و ارزشیابی شرایط و بهبودسازی محیط زیست می باشد، این علم در امور اجرایی و ساختمانی در زمینه طرح های عمرانی، زیربنایی، شهری، صنعتی و مسکونی کاربرد دارد.

وی در ادامه افزود : با توجه به دغدغه فعلی پیش روی ایران و مواجهه با مشکلاتی چون آلودگی هوا، بحران آب، فرسایش خاک ها در سطح کشور و بروز پدیده هایی چون بیابانزایی، این بحث مناسب کسانی هست که روحیه فعال و پویا دارند و در صدد بهبود شرایط محیط زندگی خود هستند، کسانی که دوستدار طبیعت بوده و به محیط اطراف خود توجه می کنند.

شایان ذکر است :  کتاب دیکشنری مهندسی محیط زیست به تالیف دکتر لیلا جهانبان و همکاران محترم در 30 صفحه و با قیمت 22000 هزار تومان به چاپ رسید.