برگزاری نشست توجیهی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۹ کد : ۱۹۶۴۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
نشست توجیهی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی،۱۰ تیرماه به همت ستفا مرکزی و با حضور جمعی از بانوان شاغل در شهر توره و روستاهای توابع برگزار شد.
برگزاری نشست توجیهی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی این طرح در استان مرکزی در این نشست، اظهارکرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی یک طرح دو جانبه مابین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تجای‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی است که توسط  جهاددانشگاهی اجرا می شود.

وی با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی تاثیر بسزایی در کاهش بیکاری دارد، اضافه کرد: این طرح با هدف شبکه سازی، ایجاد شبکه ‌های عملیاتی و نقش توسعه و واسطه بین متقاضی و اشتغالزایی اجرا  می شود.

این مقام مسئول ادامه داد: این طرح در سه مرحله، بررسی و شناسایی مزیت‌ ها و توانمندی‌ های مناطق، توانمندسازی و آموزش متقاضیان و متصل کردن شاغلان خانگی به بازار فروش صورت می گیرد.

شایان ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.