معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی استان مرکزی خبر داد: تقویت و به روزرسانی زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری در جهاد دانشگاهی استان مرکزی

۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۴ کد : ۱۹۸۷ معاونت پشتیبانی تاپ خبر
معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی استان مرکزی خبر داد:  تقویت و به روزرسانی زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری در جهاد دانشگاهی استان مرکزی

زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری در جهاد دانشگاهی استان مرکزی مورد تقویت و به روزرسانی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، اکبر فراهانی معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر افزود: ایجاد ارتباط با اتوماسیون اداری دفتر مرکزی، ارتباط امن با نرم افزار مالی و اداری سیاق، تجهیز و به روزرسانی تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری مجتمع آموزشی، پژوهشی و فرهنگی پردیس جهاد دانشگاهی از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه فناوری اطلاعات در واحد استان بوده است.
وی با اشاره به ایجاد سرور اتوماسیون اداری این واحد بر روی سرور hp تصریح کرد: در حال حاظر از بستر رایانش ابری برای نصب و راه اندازی نرم افزار اتوماسیون اداری استفاده می شود.
فراهانی تصریح کرد: در دنیای کنونی که انقلاب دیجیتالی نامیده می شود اهمیت ارتباطات بر کسی پوشیده نیست و در کشورهای توسعه یافته، ارتباطات به عنوان زیر ساخت توسعه بوده و سهم بسزایی در توسعه یافتگی آنها ایفا کرده است.